11 Ağustos 2009 Salı

Yardım Talebi





Efendim aslında birkaç yakın arkadaşımdan yardım istedim ancak birde buradan dile getireyim dedim. Şimdi mevzu şu ki,Nazan Bekiroğlu ile ilgili bir tez hazırlıyorum ve bana kitaplarının kısa özetleri gerekiyor.Malesef tamamını okumaya vaktim yok. Yani şöyle ki kitapların genel olarak 5-6 cümlelik konuları gerekiyor. Eserlein dilini ön planda tutmaya gerek yok. Mesela Yusuf ile Züleyha'da nasıl ki Hz. Yusuf (a.s.) kıssası anlatılıyorsa diğerlerinin de onun gibi konusu gerekiyor. Belki buradan yardımcı olabilecek birilerine ulaşabilirim.Kim bilir? (:

12 yorum:

  1. isimle ateş arasında kitabını ben özetleyebilirim isterseniz. ne tür bir özet olacağını söyleyin yeter.

    YanıtlaSil
  2. bende son kitabını okudum sonsuzluk hecesini bende yardım edebilirim...olmazsa başka kitaplarını alıp okurum yardım ederim size :)

    YanıtlaSil
  3. Bekir Bey Şu şekilde olabilir: "Nazan Bekiroğlu İsimle Ateş Arasında adlı eserinde şu,şu,şu konuları işlemiştir." şeklinde.Kitabı okumadığım için tam mansıyla dile getiremedim örneği ama inşallah siz anlamışsınızdır. (:

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Mehmet Bey aslında ben size bu konuda bir mail atmıştım;ancak ya önemsiz posta kutunuza takıldı yahut ulaşmadı,anlayamadım.Size masraf çıkartmak istemem durduk yerde(malum öğrenci milletiyiz). (:

    Benim zaten asıl ödev konum LA / Sonsuzluk Hecesi adlı eser.Yazarın diğer eserlerinden de kısaca konularını baz alarak bahsetmem gerektiği için yardım istiyordum.La dışında okuduğunuz bir başka kitabı mevcutsa yardımcı olabilirsiniz tabi ki.Teşekkür ederim. (:

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. yok ya ne demek efendim ne masrafı benim içinde bahane olur hem...:) birde mail kutuma baktımda gelmemiş mailiniz

    YanıtlaSil
  7. Maili tekrar gönderdim,umarım ulaşmıştır.

    YanıtlaSil
  8. tamamdır anladım. yorumlarda kullandığınız mail adresine bir kaç gün içinde ulaştırırım. inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim,Allah razı olsun. (:

    YanıtlaSil
  10. blogda bir hareketlilik yok. tez uzun sürecek galiba :)

    YanıtlaSil
  11. Yeni bir şiir eklemişken yorumunuz tevafuk etti. (:

    YanıtlaSil
  12. sa kelimelerin ahnegi (:
    mor mürekkeb'i bitirmek üzereyim akabinde nun masalları'na başlamayı düşünüyordum masamın üzerinde Lâ ile ikâmet etmekteler hatta (: velev ki bu 2 kitap hakkında malumat yok ise bitirdiğim takdirde yardımcı olmak isterim

    YanıtlaSil